Monday, August 22, 2011

LOVE kids


hello semua, selamat petang...

Terlebih rajin lak kan aku ni update belog...aduhai mcm2 betul, tapi layan jela ek..entri kali ni aku nak cita sal kanak2 yang kecik2 yang sgt2 comel kan...budak2 yg dalam usia 1-4tahun mmg comel sgt kan.. Bukan la apa aku ni suka sgt dgn budak2 kecik ni terasa macam nak ambik anak angkt je..hihi

ada ciri-ciri ibu yang baik x hehe




Kalo p mana,p rumah sapa pon xkisah la umah jiran ke sedara ke kat shopping complex ke nampak je baby comel budak2 comel ni mst aku p dekat2 sambil pegang2 bdk tu...xkenal pon buat2 je kenal,tp kena hati2 jgk tkut nnt mak budak2 tuh ingat nak ngorat suami dia lak..haha..

Budak comel ni dia ada twin,tapi nak dukung keduanya xmampu ehh..


Aku pon heran jgk ar kan, budak2 kecik ni suka sgt dengan aku..bila nak ambik dukung je dorang xmenangis pon..hehehe...maybe budak2 tuh nmpk muka aku ni baik je kot,hahaha #perasan sebentar...
Kita semua tentulah suka kan tgk baby2 budak2 kecik ni kan,kalo yang xsuka tu xtahu lah nak kata apa kan xda hati perasaan kot..hihi..Yang mak bapak dok buang anak tuh pon xda hati perut,budak2 kecik xbersalah pon dorang nak buang,kalo xnak tu bagi je kat aku jaga...hehehe...

budak chubby ni,anak sapa aku xpasti tapi aku dukung dia nak je :)

OK that all....aku nak pesan la pada yg ada anak tu xkisah la anak korang mcm na pon sayangilah anak2 anda sebaiknya :) choww...

9 comments:

Anonymous said...

TWIN..i like it..dah xkekok dukung bdak...hehe..t senangla..

ku-cit said...

ciri2 dah ada...bile nak jadi ibunya??? ehehe

fiqasaiful said...

nak jadik ibu kena tunggu anak sedara hehehe...jdik ibu sedara

whitecappuccino said...

ada bakat..:)

ArulchelseA said...

pmpuna mesti ada ciri2 ibu ni...baru la nampak ayu.. kih kih kih

✿ cik pieQa ✿ said...

i lOve kids :)

Cik Ina said...

ada bakat gitu :)
cik ina pun suka baby baby, geram kan hehe

sis92 said...

wah..seronoknya sis nk kahwin, mau baby comel2

nurul nabilah said...

comel...